Regulament Server

In jos

Regulament Server

Mesaj  *razor*Lo77o.cL la data de Lun Mar 05, 2012 2:00 am

1). Regula de Bază! Nici un admin nu are drepturi de a incepe o ceartă. (Remove celor care s-a certat!)
2). Un admin are obligația de a ține redirecte la server un minim de 2 ore pe zi (Verificările se fac săptamanal, celor care nu țin redirecte vor avea remove)
3). Un admin nu are nici un fel de drept să folosească comenzi grave asupra unui jucător care respectă jocul.
4). La fiecare hartă în ultimele 5 minute, un admin are obligația de a da la vote 2 sau 3 hărți! (Adminul respectiv care a setat următoarea hartă (amx_nextmap <hartă>) are obligația de a da restart după prima rundă (amx_rr 1 3) 1-Secunde, 3-Restaruti.
5). În fiecare zi din an/lună/saptămână, adminul are obligația de a vizita forumul de a raspunde la cererile de admin (PRO sau CONTRA) Inclusiv și SLOTURILE!!
6). Adminul care are probleme, nu poate sta o vreme la pc, pleacă din localitate/țară, are obligația de a posta absența lui pe forum sau REMOVE Permanent fară cale de întoarcere.
7). În timpul în care sunt jucatori pe server, un admin trebuie să fie prezent la fiecare CODAT ANUNȚAT DE UN JUCĂTOR! (Se face demo după care se da ban - FARĂ DESTROY SAU ALTE PROSTII!) Folosiți comanda amx_ssbanmenu (destroy doar in cazul in care se vede clar codul)!
Cool. Cs.razor.Ro NU permite ca un admin să mai fie admin și pe un alt server din comunitate sau din afara comunitatii! (REMOVE DIN START)
9). Adminul care va face abuz de comenzile (say,csay,psay,tsay,slap,slay,kick) se va alege cu remove din start. (SAY,CSAY,TSAY,PSAY) Permis MAXIM de 3 ori!
10). Oricare admin care va da BLIND în mijlocul rundei, se va alege cu remove din start.
11). Adminii chiar și jucătorii care sunt dispuși să ajute serverul, noaptea dupa ora 24:00 (12:00) pot să ramâna spectatori peste noapte pentru a nu strica graficul serverului.
12). Nici un admin nu are voie să schimbe numele unui jucător care are reclamă în nume in genul: (Fan xxx, Lesinat, Prost) sau alte chestii. Numele celui care face reclama în nume trebuie să il aive Cs.razor.Ro !
13). Toti adminii au obligația de a respecta acest regulament! Remove celor care încalcă acest regulament. (Posibil să dăm si avertizări)
13). Toti adminii au obligația de a folosi comanda amx_ssbanmenu înainte de a da ban unui jucător.
Respectați jucătorii și vei fi respectat!

Regulament pentru absolut toata lumea.
1). Nici un fel de cheat (Hack, cod) nu este acceptat pe acest server! (Toleranță 0 față de codați, indiferent că este admin sau nu, DESTROY + BAN PERMANENT.)
2). Un jucător are obligația de a folosi un Limbaj corect și acceptabil pe server!
3). Orice fel de insultă adresată unui jucător/admin va fi rasplătită cu GAG poate chiar și BanIP.
4). Absolut toți jucătorii trebuie să anunțe codații pe say_team (@) nume codat sau mai simplu u@nume codat. (Doar in cazul în care un jucător vi se pare suspect -> Fară abuz de această regulă!)
5). Nu cereți schimbarea unei harți dacă sunt jucători pe ea! (GAG)
6). În cazul în care nici un admin nu este pe server, poți face chiar tu un demo și să salvezi ip-ul jucătorului prin comanda amx_showip.
7). Jocul este FREE Game! Rushul este permis la limita bunului Simț!
Cool. Daca ai citit tot regulamentul, in cererea ta de admin cand vei face cerere, la intrebarea (ai citit regulamentu
avatar
*razor*Lo77o.cL
Fondator

Mesaje : 106
Data de inscriere : 10/12/2011
Varsta : 21
Localizare : Pitesti

Vezi profilul utilizatorului http://stikes.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum