Regulamentul Forumului

In jos

Regulamentul Forumului

Mesaj  *razor*Lo77o.cL la data de Dum Mar 04, 2012 12:21 am

Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele, dar este obligatorie pentru a putea scrie mesaje, a deschide subiecte noi de discutie si pentru a descarca fisierele atasate mesajelor.

Regulamentul Forumului

1. Reguli generale:

- Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului;
- Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
- Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate va apartine in totalitate. Roportal isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul cu sau fara preaviz.
- Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea razor si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.
- Nu se accepta clonele (in afara situatiilor in care aveti permisiunea de la un supermoderator/administrator, fiecare utilizator are dreptul la un singur cont pe forum).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Subiectele de discutie:

- Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevant pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutoooor!" si nu folositi exclusiv MAJUSCULE.
- NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum sau de ce aveti de gand sa plecati.
- Sunt interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal - atat initiatorii lor cat si cei care se prind in acest joc periculos vor fi sanctionati foarte drastic

2.1 Goana dupa posturi nu este apreciata. Apreciem calitatea in detrimentul cantitatii. Numarul de mesaje scrise in forum nu are nici o importanta si este afisat cu titlu informativ. Nu se face nici o diferentiere intre utilizatori in functie de acest lucru.

2.2 Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Daca va abateti de la firul discutiei, mesajul dumneavoastra poate fi editat sau chiar sters de catre un moderator sau administrator fara explicatii suplimentare.

2.3 Folositi un limbaj decent, fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Combateti ideea, nu pe omul care a emis-o.

2.4 Folositi functia CaUTARE Inainte de a posta!
Inainte de deschiderea unui subiect nou, asigurati-va ca nu exista deja un topic cu tema dorita In alte sectiuni ale forumului folosind functia 'Cautare'.
Este posibil ca problema dvs. sa fi fost deja discutata si poate chiar solutionata.
Daca nu s-a mai discutat, puteti Incepe o noua discutie incadrind mesajul la sectiunea corespunzatoare. Subiectele deschise in sectiuni nepotrivite vor fi mutate de catre administratori sau moderatori acolo unde le este locul (sau chiar sterse) fara explicatii suplimentare.
Folositi titluri clare si usor de inteles pentru noile discutii (de exemplu: "Imi da eroarea xxx" si nu "PROBLEMa MARE! HELP!").

2.5 Semnaturile nu trebuie sa depaseasca 2 rinduri de text, iar marimea scrisului nu trebuie sa fie mai mare decit cea a textului din mesaj. in semnatura nu se accepta imagini sau poze cu continut publicitar, informatii despre firme sau magazine sau orice alt fel de informatie care contravine prezentului regulament. De asemenea in semnatura nu se accepta legaturi (linkuri), pentru acest lucru exista in profil optiunea 'Pagina personala'. Nu se accepta semnaturi ce au scopul de a atrage atentia moderatorilor/administratorilor asupra unor mesaje sau actiuni.(aceste notificari se trimit catre un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)

2.6 2.11 Nu se accepta introducerea in mesaj a imaginilor gazduite pe alte site-uri. Acest lucru este incorect fata de respectivele site-uri (utilizarea continutului fara accesarea site-ului respectiv), cit si deranjant pentru utilizatorii cu conexiuni de viteza redusa. Daca politica de copyright a celorlate site-uri permite utilizarea continutului, imaginile pot fi salvate si atasate in mod normal in mesaj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Mesajele:

- Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati http://www.dexonline.ro.
*Engleza poate fi folosita doar in categoria: English Forum.(Nu avem asa ceva! )
- Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat. (Aceasta regula va fi utilizata si pentru PM);
- Nu faceti cereri de HACK, CRACK, WAREZ etc. Nu promovati pirateria software si nu scrieti mesaje care contravin legilor in vigoare.
- Nu postati mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul "" , "aha" , "da" , "mersi" , "marfa" etc.
- Incercati sa ajutati colegii de forum. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...
- In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.
- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii.
- Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori.
- Mesajele personale sunt personale si nu aveti voie sa le publicati pe forum.

Administratori, moderatori

3.1 Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atit cu partea sa tehnica, cit si cu partea administrativa. Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata nimanui pentru actiunile lor.

3.2 Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului si a interveni in discutii prin modificarea sau stergerea mesajelor, urmind in acelasi timp prezentul ghid. Functia de moderator implica responsabilitatea peste o sectiune a forumului sau pe intregul forum, fara a fi necesare explicatii pentru actiunile efectuate. Un moderator nu poate fi adaugat sau destituit decit in urma deciziei unui administrator, fara a fi necesare explicatii suplimentare.

3.3 Orice disputa sau abatere de la regulament a unui moderator va fi semnalata prin mesaj privat unui administrator.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPECTATI REGULILE
avatar
*razor*Lo77o.cL
Fondator

Mesaje : 106
Data de inscriere : 10/12/2011
Varsta : 21
Localizare : Pitesti

Vezi profilul utilizatorului http://stikes.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum